Hodnocení obchodu

5,0 46 hodnocení
5
45x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora Michaela Horáčková | 14.1.2020
+ Skvělá komunikace

JK Avatar autora Jaromír Koucký | 12.1.2020
Vše ok. Maximální spokojenost.
PH Avatar autora Petra Hruškárová | 29.12.2019
+ Super rýchla komunikácia cez mail, poradili mi, sú veľmi ochotný, milý, proste super. Rýchle dodanie tovaru..
- Žiadne nevýhody

Vrele odporúčam. Výrobky zatiaľ skúšam, ale verím že pomôžu.
MJ Avatar autora MgA. Jan P | 2.12.2019
dekujeme, vse probehlo rychle a tesime se na pozitivni ucinky O3
LH Avatar autora Libomír Hrabik | 25.11.2019
Komunikce s obchodem byla na úrovni a rychlá.S výrobkem jsem spokojen a uvažuji o ozonátoru. Při této zásilce po jejím avizování odeslání,byla tato zásilka Zásilkovnou podle mne doručena trochu později a to až za 4 dny 20.11.2019. Ozon oleogel vyzkouším při masáži v nejbližších dnech a věřím že si to také užiji.
Avatar autora | 23.11.2019
Jen samé pozitivní zkušenosti. Vřele doporučuji.
AM Avatar autora ALENA Mudrová | 20.11.2019
Dnes jsem vyzvedla zásilku v obchodě Stoklasa Nové Butovice, dodání bylo velmi rychlé, ale bohužel i přes zabalení v bublinkové obálce a vyztužení uvnitř jedno šroubovací víčko je rozdrcené. Mrzí mě to protože jsem jeden krém měla pro sebe a druhý pro maminku která je diabetička a nemá zrovna peníze nazbyt. Zatím jsem byla vždy spokojena a vždy bylo vše v pořádku. Děkuji za odpověď Alena Mudrová
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 20.11.2019
Zdravíčko, to nás moc mrzí, jelikož jsme si jisti, že zboží od nás odešlo v pořádku. V takovém případě je nejlepší si zboží prohlédnout ihned po převzetí a případné nesrovnalosti reklamovat přímo u dopravce či odběrném místě. Dejte nám prosím vědět, jak byste si přála situaci řešit. Pokusíme se vám vyjít maximálně vstříc. Děkuji za laskavé pochopení a srdečně zdravím, JV.
AS Avatar autora Alena Stejskalová | 17.11.2019
Spokojenost ,rychlé dodání .Oleogel použit po operaci krčku ,vše rychle zhojeno a ani jizvy nejsou vidět .Body Balm používám místo běžných krémů,naprostá spokojenost a moc děkuji.
Avatar autora Michaela Čížková | 17.11.2019
Skvělá komunikace, ochota i rychlost dodání. S produkty jsme vždy nadmíru spokojení.
AJ Avatar autora Anna Johanesova | 30.10.2019
Ok
EM Avatar autora Emerich Mareček | 25.10.2019
Objednal jsem si okysličovací tablety No3OO. Byl jsem překvapen rychlostí a ochotou dodat uvedený preparát do dohodnuté prodejny-výdejního místa. Tablety jsem začal úžívat a již po krátké době se cítím lépe. Jsem odolnější proti únavě a cítím celkovou vzpruhu. Podle uvedené stupnice hodnotím firmu dodávající uvedené preparáty číslem 5.
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 26.10.2019
Děkujeme, to nás moc těší a přejeme pevné a dlouhé zdraví!
BV Avatar autora Barbara Vokáčová | 15.10.2019
milá komunikace, rychlé zaslání
MS Avatar autora Miloš Sladkovský | 22.9.2019
Spokojenost s rychlostí dodávky,kvalita výrobků po roky výborná.Na růžovku funguje stejně jako několikanásobně dražší preparáty od kožního lékaře.Děkuji.
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 22.9.2019
Děkujeme za prvotřídní hodnocení, moc nás těší, že vám to na růžovku dobře pomáhá a podotýkám, že se jedná v tomto případě o dlouhodobě pravidelný odběr Ozon body balmu.
JM Avatar autora Jiří Mašek | 18.9.2019
Díky za Vaši práci v oblasti ozónu, rychlé a spolehlivé vyřízení, máme s Vašimi preparáty dobré zkušenosti a chystáme se i na generátory. :) Díky. jmm
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 18.9.2019
Děkujeme, to nás vskutku moc těší a pevně věříme, že naše informace a produkty jsou maximálně prospěšné i mnoha dalším lidem stejně jako Vám. Veškeré novinky najdete na našich stránkách včetně článků na blogu k ozonátorům dle typu využití.
PM Avatar autora Petr Malínek | 8.9.2019
+ Skvělé produkty od příjemné firmy. Ochotně poradí.

HT Avatar autora Hana Tučková | 2.9.2019
výborné
HT Avatar autora Hana Tučková | 29.8.2019
Děkuji za produkty s ozonem. Ozonové tablety mi snad i ,,spravily" zažívání, nehledě na přísun energie. Ozonovou mast používám často a na vše .. Olej mám poprvé, ale to je pro mně jen rozšíření o produkt, o kterém nepochybuji. Rychlé dodání, vše bez závad. Děkuji.
PM Avatar autora Petr Malínek | 28.8.2019
Jsem velmi spokojen. Pomohl zmírnit velmi pokročilé akné, pomohl při léčbě po opaření, účinky jsou úžasné.
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 28.8.2019
Děkujeme a jsme rádi, že naše přípravky opět výrazně podpořily ozdravný proces. Nutno také podotknout, že v tomto případě šlo o věhlasný Ozon FULL-OXY cream.
MH Avatar autora Milada Hronková | 15.7.2019
detailni popis produktu +
LP Avatar autora Lenka Pechalová | 23.6.2019
+ Výborná komunikace, rychlá, příjemná, profesionální.

Profesionální služby, české výrobky, žádná Čína, skvělá komunikace, mohu jen doporučit.