Hodnocení obchodu

5,0 28 hodnocení
5
28x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora | 15.7.2019
detailni popis produktu +
LP Avatar autora | 23.6.2019
+ Výborná komunikace, rychlá, příjemná, profesionální.

Profesionální služby, české výrobky, žádná Čína, skvělá komunikace, mohu jen doporučit.
DM Avatar autora | 12.6.2019
ano velmi příjemný gel pomáhá učinně okysličit suchou kuži
ZK Avatar autora | 16.5.2019
+ Špičkové produkty
+ Velice vstřícné jednání se zákazníkem
+ Rychlé vyřízení objednávky
- Snad dost vysoká cena, ale myslím, že odpovídá kvalitě

JK Avatar autora | 5.5.2019
Velmi dobrá komunikace s obchodem a rychlé doručení.
Avatar autora | 26.4.2019
Funguje jak má
Avatar autora | 21.4.2019
Cena přiměřená, dodací lhůta krátká, co víc si přát
JL Avatar autora | 14.4.2019
Kvalitní výrobky, osobní přístup k zákazníkům, včas doručené zboží.
ZK Avatar autora | 11.4.2019
Objednala jsem Ozon body balm a FULL-OXY cream jako poslední naději na zlepšení mých několik měsíců trvajících potíží s bakteriálním kožním zánětem, který se mi časem rozlezl po celém těle. Ve snaze co nejméně používat mast s kortikoidy předepsanou kožní lékařkou jsem strávila spousu času hledáním méně škodlivých alternativ a utratila spoustu peněz za přípravky, které mě většinou více či méně zklamaly, přestože měly vynikající recenze. Proto jsem byla skeptická i při této objednávce, žádný zázrak jsem nečekala, to už tu bylo několkrát předtím a nenastal. Ale po 3 dnech používání s údivem pozoruji, že nejen že přestává to pekelné svědění, zánětlivá ložiska se začínají hojit a co víc - už se nevytváří nové! A dokonce to vypadá, že se stav zlepšuje i na místech, kde se mi to dosud zahojilo, ale zůstaly mi tam nevzhledné léze suché, tvrdé, drsné, zhrublé pokožky. Jestli si to poradí i s tímhle, pak je to opravdu zázrak. A zatím to vypadá nadějně. Rozhodně si ještě objednám a využiju i jiné produkty, abych ten účinek podpořila.
JV Avatar autora 15.4.2019
Moc nás těší vaše spokojenost a jsme přesvědčení, že jste již konečně našla to "pravé ořechové", resp. ozonové :-) Děkujeme za vloženou důvěru, kterou pevně věřím, nezklameme. Dobře víme, že ozon vám zkrátka vleze pod kůži a je v našich produktech N° 3OO vskutku zázrak na třetí :-)) Těšíme se tak na vaše další osobní dojmy a přejeme brzké odhojení.
SM Avatar autora | 10.4.2019
Věřím těmto produktům s ozonem..obj.jsem Full-oxy cream...zatím jsem ve fázi testování :-)
LK Avatar autora | 29.3.2019
+ Rychlé doručení, okamžité odborné poradenství.

Výborné produkty,
JV Avatar autora | 18.3.2019
Výborná a rychlá komunikace, doporučuji
JV Avatar autora 18.3.2019
Děkujeme a těšíme se při další příležitosti.
HF Avatar autora | 25.2.2019
Velmi rychlé doručení
VS Avatar autora | 23.1.2019
Děkuji doručení bylo rychlé bez problémů, produkty jsme odebírali už před několika lety při návštěvách SRT v Letňanech. Když jsem objevila ,že Váš obchod zase funguje velmi ráda jsem je objednala. Manžel je užívá pro podporu srdíčka a já tak pro zdraví. Máme je vyzkoušené z dřívějška a nedám na ně dopustit.
JV Avatar autora 23.1.2019
Rádo se stalo, moc nás těší Vaše spokojenost s 3OXY-C a dlouholetá příznivá zkušenost, za kterou také děkujeme. Pro více informací o famózních účincích ozonu na náš organizmus se pak dozvíte v nové knize Aktivní kyslík - trikyslík O3 - OZON - jako lék, jenž je k dostání na našem eshopu. Přejeme pevné zdraví Vám oběma.
Avatar autora | 16.1.2019
Výborný produkt
JV Avatar autora 16.1.2019
Děkujeme, nutno jen podotknout, že ve vašem případě šlo o masážní gel Oleogel :-)
MB Avatar autora | 4.1.2019
Rychlé vyřízení. Dobrá komunikace. Děkuji.
JV Avatar autora 4.1.2019
Děkujeme, je nám potěšením a těšíme se při další příležitosti :)
Avatar autora | 26.12.2018
***** SUPER *****
JD Avatar autora | 19.12.2018
+ rychlé vyřízení objednávky a také reklamace, kdy došlo k poškození zásilky při dodání Českou poštou

Velice rychle vyřízená objednávka a vstřícné vyřízení reklamace
MO Avatar autora | 19.12.2018
Velmi milé jednání, výrobky OXY jsou super
MK Avatar autora | 28.11.2018
Jsem spokojená velice. Vždy jsem mamince tyto krémy kupovala. Je mi jen líto, že došlo k redukci gramáže krémů a možnosti většího výběru. Byla bych nadšená nejen já,ale i mé kolegyně,které si krémy také kupovala. Úžasný byl i Oleogel. Prosím zvažte opětovné zavedení většího výběru. Moc děkuji za mě,ale i ostatní kolegyně.
JV Avatar autora 5.12.2018
Děkujeme velice a máme tak pro vás i všechny ostatní skvělou zprávu - Oleogel je již opět k dostání :) Najdete ho u nás v ozonové kosmetice. K redukci gramáže také nedošlo, vždy byl FULL-OXY ve dvou stejných provedeních a to jak 30 ml, tak i 100 ml. Naopak byl dvojnásobně navýšen objem mýdel a tělového balzámu z původních 100 ml na plných 200 ml. Nově máme také v nabídce i balzám na rty, který je naprostá novinka nejen v naší nabídce, ale i celkově na trhu. Moc zdravíme a posíláme pozdravy vám i kolegyním.