Hodnocení obchodu

5,0 8 hodnocení
5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora | 19.10.2018
Velmi rychlé dodání, velmi kvalitní přípravky. Všem, opravdu všem, doporučuji :)
JV Avatar autora 23.10.2018
To nás moc těší a vskutku vřele děkujeme za tak milé hodnocení :)
Avatar autora | 27.9.2018
Jsem spokojena s Vašimi službami, rychlé dodání. Tělové mléko i mycí prostředek používám cca týden a jelikož mám velmi suchou pokožku, zatím nevidím zlepšení, nemohu tedy výrobky ohodnotit Mléko se velmi dobře vstřebává. Balzám jsem použila zatím jen jednou.
JV Avatar autora 10.10.2018
Děkujeme za upřímnou odezvu. Každý máme trochu jinou pokožku s rozdílnou schopností adaptace. Z dlouhodobé letité zkušenosti však máme osvědčené, že s pravidelnou aplikací se výsledky vždy dostaví. Jen se nevzdávat, mazat a vytrvat :) Přejme tak brzké zlepšení a pevné zdraví.
MZ Avatar autora | 25.8.2018
Chcem sa poďakovať na nesmiernu rýchlosť a promtnosť. Nadalej ostávam vasim klientom aj z hkadiska pristupu aj s hladiska spokojnosti vasich produktou. S mastickou full oxi som max spokojny pomaha nam vo vsetkych smeroch liecenia kožných záležitosti. Na tablety Oxi vysledok este len čakám. Samozrejme prve detoxikacne ucinky boli znatelne,no vysledok nemozeme ocakavat na druhy deň tak dodatočne vam dam isto vediet. V suhrne VELKE DAKUJEM.
JV Avatar autora 29.8.2018
Děkujeme, mám radost i z toho co jste prve zmiňoval, že máte i ty nejlepší zkušenosti s FULL-OXY na léčení zubů, což si málokdo dovolí, přesto však dobře víme, že to také perfektně funguje :)
Avatar autora | 21.8.2018
Naprostá spokojenost s výrobkem už mnoho let. Velice se nám celé rodině osvědčil při léčení popálenin i různých kožních infekcí a "bolístek". Mohu všem s čistým svědomím doporučit.
JV Avatar autora 23.8.2018
Děkujeme, to nám dělá skutečně velkou radost a nutno v tomto případě podotknout, že jde primárně o užití FULL-OXY preparátů.
Avatar autora | 26.7.2018
Velice spokojeni. Příjemná kosmetika s regeneračními účinky. Při aplikaci balzámu na okraje poškozené tkáně dochází k regeneraci a uzavření rány. U maminky jsme, po mnoha pokusech s různými medikamenty, doléčili bércový vřed.
JV Avatar autora 29.7.2018
Upřímně děkujeme, velice nás těší, že jste vy i vaše rodina s ozdravnou N° 3OO kosmetikou spokojeni. Přejme tak nadále pevné zdraví a spokojené dny celé vaší rodině včetně maminky.
JA Avatar autora | 10.7.2018
Děkuji,jsem spokojený a rád že vyrábíte tyto produkty,zakázka přišla v pořádku a rychle.
Avatar autora 17.7.2018
Také děkujeme za vaši přízeň a dělá nám radost vaše osobní i profesní masérská spokojenost :)
KN Avatar autora | 10.6.2018
Vše proběhlo rychlostí blesku a k naprosté spokojenosti.
MS Avatar autora | 29.3.2018
Spokojenost,nepotřebuji velký sortiment,plně postačuje 200ml Body balm na celé tělo.Jen škoda,že dosti podražil,ale ostatní podobné produkty vyjdou mnohem dráž a účinnost je podobná.Sladkovský