Hodnocení obchodu

5,0 25 hodnocení
5
25x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZK Avatar autora | 16.5.2019
+ Špičkové produkty
+ Velice vstřícné jednání se zákazníkem
+ Rychlé vyřízení objednávky
- Snad dost vysoká cena, ale myslím, že odpovídá kvalitě

JK Avatar autora | 5.5.2019
Velmi dobrá komunikace s obchodem a rychlé doručení.
Avatar autora | 26.4.2019
Funguje jak má
Avatar autora | 21.4.2019
Cena přiměřená, dodací lhůta krátká, co víc si přát
JL Avatar autora | 14.4.2019
Kvalitní výrobky, osobní přístup k zákazníkům, včas doručené zboží.
ZK Avatar autora | 11.4.2019
Objednala jsem Ozon body balm a FULL-OXY cream jako poslední naději na zlepšení mých několik měsíců trvajících potíží s bakteriálním kožním zánětem, který se mi časem rozlezl po celém těle. Ve snaze co nejméně používat mast s kortikoidy předepsanou kožní lékařkou jsem strávila spousu času hledáním méně škodlivých alternativ a utratila spoustu peněz za přípravky, které mě většinou více či méně zklamaly, přestože měly vynikající recenze. Proto jsem byla skeptická i při této objednávce, žádný zázrak jsem nečekala, to už tu bylo několkrát předtím a nenastal. Ale po 3 dnech používání s údivem pozoruji, že nejen že přestává to pekelné svědění, zánětlivá ložiska se začínají hojit a co víc - už se nevytváří nové! A dokonce to vypadá, že se stav zlepšuje i na místech, kde se mi to dosud zahojilo, ale zůstaly mi tam nevzhledné léze suché, tvrdé, drsné, zhrublé pokožky. Jestli si to poradí i s tímhle, pak je to opravdu zázrak. A zatím to vypadá nadějně. Rozhodně si ještě objednám a využiju i jiné produkty, abych ten účinek podpořila.
JV Avatar autora 15.4.2019
Moc nás těší vaše spokojenost a jsme přesvědčení, že jste již konečně našla to "pravé ořechové", resp. ozonové :-) Děkujeme za vloženou důvěru, kterou pevně věřím, nezklameme. Dobře víme, že ozon vám zkrátka vleze pod kůži a je v našich produktech N° 3OO vskutku zázrak na třetí :-)) Těšíme se tak na vaše další osobní dojmy a přejeme brzké odhojení.
SM Avatar autora | 10.4.2019
Věřím těmto produktům s ozonem..obj.jsem Full-oxy cream...zatím jsem ve fázi testování :-)
LK Avatar autora | 29.3.2019
+ Rychlé doručení, okamžité odborné poradenství.

Výborné produkty,
JV Avatar autora | 18.3.2019
Výborná a rychlá komunikace, doporučuji
JV Avatar autora 18.3.2019
Děkujeme a těšíme se při další příležitosti.
HF Avatar autora | 25.2.2019
Velmi rychlé doručení
VS Avatar autora | 23.1.2019
Děkuji doručení bylo rychlé bez problémů, produkty jsme odebírali už před několika lety při návštěvách SRT v Letňanech. Když jsem objevila ,že Váš obchod zase funguje velmi ráda jsem je objednala. Manžel je užívá pro podporu srdíčka a já tak pro zdraví. Máme je vyzkoušené z dřívějška a nedám na ně dopustit.
JV Avatar autora 23.1.2019
Rádo se stalo, moc nás těší Vaše spokojenost s 3OXY-C a dlouholetá příznivá zkušenost, za kterou také děkujeme. Pro více informací o famózních účincích ozonu na náš organizmus se pak dozvíte v nové knize Aktivní kyslík - trikyslík O3 - OZON - jako lék, jenž je k dostání na našem eshopu. Přejeme pevné zdraví Vám oběma.
Avatar autora | 16.1.2019
Výborný produkt
JV Avatar autora 16.1.2019
Děkujeme, nutno jen podotknout, že ve vašem případě šlo o masážní gel Oleogel :-)
MB Avatar autora | 4.1.2019
Rychlé vyřízení. Dobrá komunikace. Děkuji.
JV Avatar autora 4.1.2019
Děkujeme, je nám potěšením a těšíme se při další příležitosti :)
Avatar autora | 26.12.2018
***** SUPER *****
JD Avatar autora | 19.12.2018
+ rychlé vyřízení objednávky a také reklamace, kdy došlo k poškození zásilky při dodání Českou poštou

Velice rychle vyřízená objednávka a vstřícné vyřízení reklamace
MO Avatar autora | 19.12.2018
Velmi milé jednání, výrobky OXY jsou super
MK Avatar autora | 28.11.2018
Jsem spokojená velice. Vždy jsem mamince tyto krémy kupovala. Je mi jen líto, že došlo k redukci gramáže krémů a možnosti většího výběru. Byla bych nadšená nejen já,ale i mé kolegyně,které si krémy také kupovala. Úžasný byl i Oleogel. Prosím zvažte opětovné zavedení většího výběru. Moc děkuji za mě,ale i ostatní kolegyně.
JV Avatar autora 5.12.2018
Děkujeme velice a máme tak pro vás i všechny ostatní skvělou zprávu - Oleogel je již opět k dostání :) Najdete ho u nás v ozonové kosmetice. K redukci gramáže také nedošlo, vždy byl FULL-OXY ve dvou stejných provedeních a to jak 30 ml, tak i 100 ml. Naopak byl dvojnásobně navýšen objem mýdel a tělového balzámu z původních 100 ml na plných 200 ml. Nově máme také v nabídce i balzám na rty, který je naprostá novinka nejen v naší nabídce, ale i celkově na trhu. Moc zdravíme a posíláme pozdravy vám i kolegyním.
MK Avatar autora | 19.10.2018
Velmi rychlé dodání, velmi kvalitní přípravky. Všem, opravdu všem, doporučuji :)
JV Avatar autora 23.10.2018
To nás moc těší a vskutku vřele děkujeme za tak milé hodnocení :)
Avatar autora | 27.9.2018
Jsem spokojena s Vašimi službami, rychlé dodání. Tělové mléko i mycí prostředek používám cca týden a jelikož mám velmi suchou pokožku, zatím nevidím zlepšení, nemohu tedy výrobky ohodnotit Mléko se velmi dobře vstřebává. Balzám jsem použila zatím jen jednou.
JV Avatar autora 10.10.2018
Děkujeme za upřímnou odezvu. Každý máme trochu jinou pokožku s rozdílnou schopností adaptace. Z dlouhodobé letité zkušenosti však máme osvědčené, že s pravidelnou aplikací se výsledky vždy dostaví. Jen se nevzdávat, mazat a vytrvat :) Přejme tak brzké zlepšení a pevné zdraví.
MZ Avatar autora | 25.8.2018
Chcem sa poďakovať na nesmiernu rýchlosť a promtnosť. Nadalej ostávam vasim klientom aj z hkadiska pristupu aj s hladiska spokojnosti vasich produktou. S mastickou full oxi som max spokojny pomaha nam vo vsetkych smeroch liecenia kožných záležitosti. Na tablety Oxi vysledok este len čakám. Samozrejme prve detoxikacne ucinky boli znatelne,no vysledok nemozeme ocakavat na druhy deň tak dodatočne vam dam isto vediet. V suhrne VELKE DAKUJEM.
JV Avatar autora 29.8.2018
Děkujeme, mám radost i z toho co jste prve zmiňoval, že máte i ty nejlepší zkušenosti s FULL-OXY na léčení zubů, což si málokdo dovolí, přesto však dobře víme, že to také perfektně funguje :)