Hodnocení obchodu

5,0 33 hodnocení
5
33x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JM Avatar autora | 18.9.2019
Díky za Vaši práci v oblasti ozónu, rychlé a spolehlivé vyřízení, máme s Vašimi preparáty dobré zkušenosti a chystáme se i na generátory. :) Díky. jmm
JV Avatar autora 18.9.2019
Děkujeme, to nás vskutku moc těší a pevně věříme, že naše informace a produkty jsou maximálně prospěšné i mnoha dalším lidem stejně jako Vám. Veškeré novinky najdete na našich stránkách včetně článků na blogu k ozonátorům dle typu využití.
PM Avatar autora | 8.9.2019
+ Skvělé produkty od příjemné firmy. Ochotně poradí.

HT Avatar autora | 2.9.2019
výborné
HT Avatar autora | 29.8.2019
Děkuji za produkty s ozonem. Ozonové tablety mi snad i ,,spravily" zažívání, nehledě na přísun energie. Ozonovou mast používám často a na vše .. Olej mám poprvé, ale to je pro mně jen rozšíření o produkt, o kterém nepochybuji. Rychlé dodání, vše bez závad. Děkuji.
PM Avatar autora | 28.8.2019
Jsem velmi spokojen. Pomohl zmírnit velmi pokročilé akné, pomohl při léčbě po opaření, účinky jsou úžasné.
JV Avatar autora 28.8.2019
Děkujeme a jsme rádi, že naše přípravky opět výrazně podpořily ozdravný proces. Nutno také podotknout, že v tomto případě šlo o věhlasný Ozon FULL-OXY cream.
MH Avatar autora | 15.7.2019
detailni popis produktu +
LP Avatar autora | 23.6.2019
+ Výborná komunikace, rychlá, příjemná, profesionální.

Profesionální služby, české výrobky, žádná Čína, skvělá komunikace, mohu jen doporučit.
DM Avatar autora | 12.6.2019
ano velmi příjemný gel pomáhá učinně okysličit suchou kuži
ZK Avatar autora | 16.5.2019
+ Špičkové produkty
+ Velice vstřícné jednání se zákazníkem
+ Rychlé vyřízení objednávky
- Snad dost vysoká cena, ale myslím, že odpovídá kvalitě

JK Avatar autora | 5.5.2019
Velmi dobrá komunikace s obchodem a rychlé doručení.
Avatar autora | 26.4.2019
Funguje jak má
Avatar autora | 21.4.2019
Cena přiměřená, dodací lhůta krátká, co víc si přát
JL Avatar autora | 14.4.2019
Kvalitní výrobky, osobní přístup k zákazníkům, včas doručené zboží.
ZK Avatar autora | 11.4.2019
Objednala jsem Ozon body balm a FULL-OXY cream jako poslední naději na zlepšení mých několik měsíců trvajících potíží s bakteriálním kožním zánětem, který se mi časem rozlezl po celém těle. Ve snaze co nejméně používat mast s kortikoidy předepsanou kožní lékařkou jsem strávila spousu času hledáním méně škodlivých alternativ a utratila spoustu peněz za přípravky, které mě většinou více či méně zklamaly, přestože měly vynikající recenze. Proto jsem byla skeptická i při této objednávce, žádný zázrak jsem nečekala, to už tu bylo několkrát předtím a nenastal. Ale po 3 dnech používání s údivem pozoruji, že nejen že přestává to pekelné svědění, zánětlivá ložiska se začínají hojit a co víc - už se nevytváří nové! A dokonce to vypadá, že se stav zlepšuje i na místech, kde se mi to dosud zahojilo, ale zůstaly mi tam nevzhledné léze suché, tvrdé, drsné, zhrublé pokožky. Jestli si to poradí i s tímhle, pak je to opravdu zázrak. A zatím to vypadá nadějně. Rozhodně si ještě objednám a využiju i jiné produkty, abych ten účinek podpořila.
JV Avatar autora 15.4.2019
Moc nás těší vaše spokojenost a jsme přesvědčení, že jste již konečně našla to "pravé ořechové", resp. ozonové :-) Děkujeme za vloženou důvěru, kterou pevně věřím, nezklameme. Dobře víme, že ozon vám zkrátka vleze pod kůži a je v našich produktech N° 3OO vskutku zázrak na třetí :-)) Těšíme se tak na vaše další osobní dojmy a přejeme brzké odhojení.
SM Avatar autora | 10.4.2019
Věřím těmto produktům s ozonem..obj.jsem Full-oxy cream...zatím jsem ve fázi testování :-)
LK Avatar autora | 29.3.2019
+ Rychlé doručení, okamžité odborné poradenství.

Výborné produkty,
JV Avatar autora | 18.3.2019
Výborná a rychlá komunikace, doporučuji
JV Avatar autora 18.3.2019
Děkujeme a těšíme se při další příležitosti.
HF Avatar autora | 25.2.2019
Velmi rychlé doručení
VS Avatar autora | 23.1.2019
Děkuji doručení bylo rychlé bez problémů, produkty jsme odebírali už před několika lety při návštěvách SRT v Letňanech. Když jsem objevila ,že Váš obchod zase funguje velmi ráda jsem je objednala. Manžel je užívá pro podporu srdíčka a já tak pro zdraví. Máme je vyzkoušené z dřívějška a nedám na ně dopustit.
JV Avatar autora 23.1.2019
Rádo se stalo, moc nás těší Vaše spokojenost s 3OXY-C a dlouholetá příznivá zkušenost, za kterou také děkujeme. Pro více informací o famózních účincích ozonu na náš organizmus se pak dozvíte v nové knize Aktivní kyslík - trikyslík O3 - OZON - jako lék, jenž je k dostání na našem eshopu. Přejeme pevné zdraví Vám oběma.
Avatar autora | 16.1.2019
Výborný produkt
JV Avatar autora 16.1.2019
Děkujeme, nutno jen podotknout, že ve vašem případě šlo o masážní gel Oleogel :-)