Hodnocení obchodu

5,0 37 hodnocení
5
37x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AJ Avatar autora Anna Johanesova | 30.10.2019
Ok
EM Avatar autora Emerich Mareček | 25.10.2019
Objednal jsem si okysličovací tablety No3OO. Byl jsem překvapen rychlostí a ochotou dodat uvedený preparát do dohodnuté prodejny-výdejního místa. Tablety jsem začal úžívat a již po krátké době se cítím lépe. Jsem odolnější proti únavě a cítím celkovou vzpruhu. Podle uvedené stupnice hodnotím firmu dodávající uvedené preparáty číslem 5.
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 26.10.2019
Děkujeme, to nás moc těší a přejeme pevné a dlouhé zdraví!
BV Avatar autora Barbara Vokáčová | 15.10.2019
milá komunikace, rychlé zaslání
MS Avatar autora Miloš Sladkovský | 22.9.2019
Spokojenost s rychlostí dodávky,kvalita výrobků po roky výborná.Na růžovku funguje stejně jako několikanásobně dražší preparáty od kožního lékaře.Děkuji.
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 22.9.2019
Děkujeme za prvotřídní hodnocení, moc nás těší, že vám to na růžovku dobře pomáhá a podotýkám, že se jedná v tomto případě o dlouhodobě pravidelný odběr Ozon body balmu.
JM Avatar autora Jiří Mašek | 18.9.2019
Díky za Vaši práci v oblasti ozónu, rychlé a spolehlivé vyřízení, máme s Vašimi preparáty dobré zkušenosti a chystáme se i na generátory. :) Díky. jmm
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 18.9.2019
Děkujeme, to nás vskutku moc těší a pevně věříme, že naše informace a produkty jsou maximálně prospěšné i mnoha dalším lidem stejně jako Vám. Veškeré novinky najdete na našich stránkách včetně článků na blogu k ozonátorům dle typu využití.
PM Avatar autora Petr Malínek | 8.9.2019
+ Skvělé produkty od příjemné firmy. Ochotně poradí.

HT Avatar autora Hana Tučková | 2.9.2019
výborné
HT Avatar autora Hana Tučková | 29.8.2019
Děkuji za produkty s ozonem. Ozonové tablety mi snad i ,,spravily" zažívání, nehledě na přísun energie. Ozonovou mast používám často a na vše .. Olej mám poprvé, ale to je pro mně jen rozšíření o produkt, o kterém nepochybuji. Rychlé dodání, vše bez závad. Děkuji.
PM Avatar autora Petr Malínek | 28.8.2019
Jsem velmi spokojen. Pomohl zmírnit velmi pokročilé akné, pomohl při léčbě po opaření, účinky jsou úžasné.
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 28.8.2019
Děkujeme a jsme rádi, že naše přípravky opět výrazně podpořily ozdravný proces. Nutno také podotknout, že v tomto případě šlo o věhlasný Ozon FULL-OXY cream.
MH Avatar autora Milada Hronková | 15.7.2019
detailni popis produktu +
LP Avatar autora Lenka Pechalová | 23.6.2019
+ Výborná komunikace, rychlá, příjemná, profesionální.

Profesionální služby, české výrobky, žádná Čína, skvělá komunikace, mohu jen doporučit.
DM Avatar autora Denisa Michálková | 12.6.2019
ano velmi příjemný gel pomáhá učinně okysličit suchou kuži
ZK Avatar autora Zdenka Kunčická | 16.5.2019
+ Špičkové produkty
+ Velice vstřícné jednání se zákazníkem
+ Rychlé vyřízení objednávky
- Snad dost vysoká cena, ale myslím, že odpovídá kvalitě

JK Avatar autora Jana Kubová | 5.5.2019
Velmi dobrá komunikace s obchodem a rychlé doručení.
Avatar autora Karel Ševčík | 26.4.2019
Funguje jak má
Avatar autora Karel Ševčík | 21.4.2019
Cena přiměřená, dodací lhůta krátká, co víc si přát
JL Avatar autora Jana Lindová | 14.4.2019
Kvalitní výrobky, osobní přístup k zákazníkům, včas doručené zboží.
ZK Avatar autora Zdenka Kunčická | 11.4.2019
Objednala jsem Ozon body balm a FULL-OXY cream jako poslední naději na zlepšení mých několik měsíců trvajících potíží s bakteriálním kožním zánětem, který se mi časem rozlezl po celém těle. Ve snaze co nejméně používat mast s kortikoidy předepsanou kožní lékařkou jsem strávila spousu času hledáním méně škodlivých alternativ a utratila spoustu peněz za přípravky, které mě většinou více či méně zklamaly, přestože měly vynikající recenze. Proto jsem byla skeptická i při této objednávce, žádný zázrak jsem nečekala, to už tu bylo několkrát předtím a nenastal. Ale po 3 dnech používání s údivem pozoruji, že nejen že přestává to pekelné svědění, zánětlivá ložiska se začínají hojit a co víc - už se nevytváří nové! A dokonce to vypadá, že se stav zlepšuje i na místech, kde se mi to dosud zahojilo, ale zůstaly mi tam nevzhledné léze suché, tvrdé, drsné, zhrublé pokožky. Jestli si to poradí i s tímhle, pak je to opravdu zázrak. A zatím to vypadá nadějně. Rozhodně si ještě objednám a využiju i jiné produkty, abych ten účinek podpořila.
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 15.4.2019
Moc nás těší vaše spokojenost a jsme přesvědčení, že jste již konečně našla to "pravé ořechové", resp. ozonové :-) Děkujeme za vloženou důvěru, kterou pevně věřím, nezklameme. Dobře víme, že ozon vám zkrátka vleze pod kůži a je v našich produktech N° 3OO vskutku zázrak na třetí :-)) Těšíme se tak na vaše další osobní dojmy a přejeme brzké odhojení.
SM Avatar autora Simona Mořkovská | 10.4.2019
Věřím těmto produktům s ozonem..obj.jsem Full-oxy cream...zatím jsem ve fázi testování :-)
LK Avatar autora Linda Kašáková | 29.3.2019
+ Rychlé doručení, okamžité odborné poradenství.

Výborné produkty,